VREAU

Ești interesat de serviciile URBICA și nu știi ce ai de făcut

Pe parcursul activității noastre am observat că sunt cazuri în care nu se înțeleg foarte bine noțiunile de asociație, președinte, administrator. De aceea recomandăm citirea unui articol mai vechi în care se explică aceste noțiuni. Articolul poate fi accesat AICI.

Primul pas ar fi să contactezi președintele asociației din care faci parte și să-i soliciți schimbarea administratorului. Dacă nu găsești înțelegere din parte acestuia, trebuie știut că administratorul se poate schimba și în cadrul adunărilor generale prin votul a jumătate plus unu din membri.

Dacă adunarea a jumătate plus unu din membrii asociației tale este o problemă, poți coopta doar câțiva vecini interesați, contacta unul din reprezentanții URBICA și împreună putem organiza o ședință în asociația ta. În cadrul sedinței se poate prezenta oferta completă și celorlalți membri și se vor discuta toate aspectele care pot apărea.

Poți folosi formularul de contact pentru orice solicitare sau întrebare sau să ne contactezi la 0770 624 680. Îți mulțumim pentru interesul acordat.