URBICA

Peste 10 ani de experiență în administrare și mai mult de 160 de asociații în portofoliu.

Echipa URBICA:

Eficiență și transparență! Îmbunătățim traiul în comun pentru a avea asociația pe care ți-ai dorit-o tot timpul.

160 asociații liniștite, 290 de scări îngrijite și 11 500 locatari mulțumiți sunt rezultatele noastre de până acum care fac dovada calității serviciilor oferite.

Din portofoliu fac parte atât complexele rezidențiale noi Dreamvillage, Penta, Decorama, ANL Bucium, Plopii fără Soț precum și alte imobile din toate zonele Iașului: Carmen Independenței, Nova Metalurgie, PT6 Nicolina, P3 Țuțora, 305 Eternitate, A1 Mircea, Tătărași 50, Bucium 69, Z12-13 Arcu, Perju Silvestru, Viitorul Copou, Popăuți Păcurari.

Secretul nostru este simplu. Analizăm cu atenție situația fiecărei asociații și oferim soluții eficiente atât pentru rezolvarea problemelor existente cât și pentru îmbunătățirea situației pe termen lung.

Gestionăm corect și transparent aspectele financiare, optimizăm costurile începând chiar cu cele de administrare și comunicăm continuu cu proprietarii și președinții pentru întâmpinarea tuturor solicitărilor.

Cel mai important este să oferi servicii de calitate. De aceea, considerăm că principiul de bază pe care am construit URBICA, valorile pe care le aplicăm mereu și experiența de mai bine de 8 ani acumulată, aduc cu siguranță îmbunătățirile de care are nevoie orice asociație de proprietari.